Oglas
· · Komentari: 0
OTKRIVENO

Ovo je nova devojka Bred Pita (FOTO)

Slavni glumac uhvaćen sa novom devojkom

1598535655_bred.jpg
Foto: Youtubeprintscreen/abcnews
Oglas

Bred Pit, ponovo je zaljubljen, a novopečeni  par američki paparaci uhvatili su ih zajedno na koncertu Kanjea Vesta.

Pročitajte još:  Porodila se Keti Peri: Orladno Blum postao tata (FOTO)

Nakon što je američki glumac uhvaćen u društvu atraktivne devojke na jugu Francuske, saznalo se i o kojoj mladoj dami je reč. U pitanju je Nikol Poturalski. Bavi se mankenstvom i često koristi umetničko ime Nico Mary. Visoka je 178 cm, a krasila je naslovne strane nemačkog izdanja "Harpers Bazaara" i nemačkog "Ellea".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some more outtakes from @triangl campaign 2020 with @carlydame on film in formentera so thankful

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Kao dete je želela da postane morski biolog, ali je već u 13. godini otkrio lovac na talente u pariškom Diznilendu. Rodom je iz Bergkamena u nemačkoj rurskoj oblasti, a poljskog je porekla.

Kako se navodi, govori pet jezika, a vreme uglavnom provodi u Berlinu i Los Anđelesu. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas