Ako je MEGAN MARKL ponela ove SAVRŠENE PANTALONE, moraćete i vi! Prekopirajte stil ove MODNE IKONE (FOTO)

Kristina Malešević

04. 09. 2020. 000000 10:40

U svakoj situaciji ona je savršeno obučena, prikladno situaciji i lokaciji na kojoj se nalazi! Potvrda za ovu tvdnju došla je i prilikom nedavnog sastanka u bašti, koji je imala sa Glorijom Satajnem, američkom feministkinjom, novinarkom i društvenom aktivistkinjom.

Pročtiajte još: Svetske zvezde već su nabavile ovaj komad garderobe, a morate ga imati i vi jer DOSTUPAN JE SVIMA

 
 
 
 

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

discuss representation, why each vote matters and how all women “are linked, not ranked." MAKERS has an exclusive look at that historic backyard chat! 🙌 Q&A to come tomorrow.

Objava koju deli MAKERS Women (@makerswomen) dana

Na razgovor o osnaživanju žena i važnosti glasanja za Makers Women, medijski brend posvećen ubrzanju i promociji ženskog pokreta, Megan Markl opredelila se za potpuno belu odevnu kombinaciju.

Pročitajte još: Da PUDER na vašem licu izgleda PRIRODNO? Uz ovaj TRIK MOGUĆE JE!

Megan i Glorija uslikane su dok opušteno ćaskaju i smeju u živopisnom dvorišnom ambijentu, razgovarajući o značaju mladih ljudi i žena koji izlaze na izbore.

Pročitajte još: BERMUDE mogu biti elegantne, ako ih nosite na PRAVI NAČIN

Tom prilokom vojvotkinja od Saseksa je ponela bele pantalone na pruge brenda Anine Bing iz poslednje kolekcije, koje možete i vi poneti ako za njih izdvojite za oko 250 dolara.

Sa pantalonama je ponela i crne jednostavne sandale, na malu štiklu brenda Stella McCartney čija cena staje 795 dolara, jednostavnu belu majicu i slamnati šešir brenda Janessa Leone za koga je potrebno izdvojiti 356 dolara. 

Pročitajte još: SAVRŠENO našminkane mačkaste oči za 5 MINUTA uz pomoć FLASTERA! (VIDEO)

Iako je izbor za nanošenje bele boje možda bio slučajan, zanimljivo je primetiti da se boja često doživljava kao simbol koji žene nose kao žensku solidarnost. Važnost nijanse može se pratiti od  ženskih aktivistkinja sa početka 20. veka i postala je boja izbora za mnoge nedavne prekretnice. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU