Oglas
· · Komentari: 1
SKANDAL

Novi šokantni detalji iz kraljevske porodice: Megan Markl bi mogla da završi u zatvoru

Skandali u Britanskoj porodici se nastavljaju

1598354348_megan-markel.jpg
Oglas

Megan Markl od udaje za princa Harija, ne prestaje da intrigira javnost, a sada su se pojavile spekulacije da će imati i problema sa policijom zbog kako se navodi, učešća u protestima #Black Lives Matters# za koje se priprema.

Pročitajte još: Šokantni detalji iz života princeze: Megan Markl zamenjena muškarcem

Ova vest, pored javnosti šokirala je i njenog supruga Harija, koji nije bio upućen u namere svoje supruge: Spremna je da učestvuje u protestima, iako zna da će članovi kraljevske porodice biti protiv toga. Takođe, reskira i da bude uhapšena. I dalje joj nije jasno, zbog čega porodica neće da je podrži, s obzirom da pomaže socijalno ugroženoj skupini - rekao je izvor za jedan poznati američki tabloid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“After many months of reflection and internal discussions, we have chosen to make a transition this year in starting to carve out a progressive new role within this institution. We intend to step back as ‘senior’ members of the Royal Family and work to become financially independent, while continuing to fully support Her Majesty The Queen. It is with your encouragement, particularly over the last few years, that we feel prepared to make this ađustment. We now plan to balance our time between the United Kingdom and North America, continuing to honour our duty to The Queen, the Commonwealth, and our patronages. This geographic balance will enable us to raise our son with an appreciation for the royal tradition into which he was born, while also providing our family with the space to focus on the next chapter, including the launch of our new charitable entity. We look forward to sharing the full details of this exciting next step in due course, as we continue to collaborate with Her Majesty The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and all relevant parties. Until then, please accept our deepest thanks for your continued support.” - The Duke and Duchess of Sussex For more information, please visit sussexroyal.com (link in bio) Image © PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Nedavno je kraljica Elizabeta odlučila da lično otputuje u Ameriku, kako bi videla šta se događa sa njenim unukom Harijem i praunukom Arčijem. Iako je veoma besna na njih, plaši se kako bi Megan i Hari, mogli u knjizi odati sve tajne kraljevske porodice.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas