Slavni glumac doživeo TRAGEDIJU

Jelena Blažić

22. 09. 2020. 000000 11:15

Foto: YouTube printscreen /Jimmys Kimmes live

Džeki Stalone, majka slavnog glumca Silvestera, premunula je u 98. godini, preneli su strani mediji.

Pročitajte još: Tužna sudbina ćerke Borisa Bizetića: Zbog bolesti trpim jake bolove

Vest o smrti majke, na svom Fejsbuk profilu potvrdio je i glumčev mlađi brat Frenk: - Ovog jutra, moja braća i ja izgubili smo majku, Džeki Stalone. Bila je majka četvoro dece, Tomija, Silvestera, Frenkija i kasnije naše sestre Toni En. Bila je izvanredna žena, vežbala je svaki dan, bila je puna hrabrosti i neustrašiva.

- Umrla je u snu, kako je i želela. Bilo je teško ne voleti je, bila je vrlo ekscentrična i raskošna osoba... Proživela je prohibiciju, Veliku depresiju i Drugi svjetski rat. Satima bih razgovarao s njom o dvadesetima, tridesetima i četrdesetima. Bila je to lekcija iz istorije. Um joj je bio oštar poput britve do dana kada je umrla - stoji u objavi.

Silvester Stalone često je u javnosti isticao , koliko je vezan za svoju majku. Džeki je bila poznata  po objavljivanju niza astroloških knjiga i otvaranju astrološke telefonske linije. Na njenoj web stranici stoji da je tokom svoje astrološke karijere savetovala "kraljeve, premijere, političare, filmske zvezde, kockare, generale, gangstere, policajce i popove.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU