Oglas
· · Komentari: 1
ŠOK

Silvester Stalone neprepoznatljiv: Botoks mu uništio lice (FOTO)

Slavni glumac preterao sa zahvatima

1596008033_stalone.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news
Oglas

Silvester Stalone, poslednjih godina ne krije da je postao zavistan od estetskih operacija. Junak akcionih filmova je, oočigledno je želeo da zaustavi starenje, ali umesto da izgleda mlađe, potpuno je izdeformisao lice.

Pročitajte još: Ispovest poznate pevačice: Rad sa Bijonse je bio MUČENJE

Stalone je počeo s korekcijama pre više od jedne decenije. Nedavno je objavio fotografiju sa ćerkama na Instagramu i istakao da su bili u izlasku, kao i da su maske skinuli samo za potrebe fotografije. – Na brzinu smo skinuli maske samo za fotografisanje. Čuvajte se – napisao je holivudski glumac u opisu fotografije koju je postavio na Instagram.

NJegovi obožavaoci primetili su da mu je lice potpuno izdeformisano, a neki su mu u komentarima savetovali da više ne ide kod estetskog hirurga. Takođe, dobio je komentar i da su mu ćerke prelpe. Silvester Stalone je dobio ćerke sa suprugom, bivšom manekenkom Dženifer Flavin, s kojom je u braku od 1997. godine.

Pročitajte još: Može li TUŽNIJE? Policijski izveštaj o smrti poznate glumice: Žrtvovala je sebe da bi SPASILA SINA

NJegovi fanovi ističu kako je očito da su Sofija, Sistin i Skarlet nasledile lepotu od njegove zanosne supruge.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas