Drevni RUSI izgradili PIRAMIDU u Francuskoj, a vlasti do danas KRIJU ISTINU o kretanjima SLOVENA

27. 09. 2020. 000000 20:00

Foto: Youtube/ screenshot DRAGA 62

Na ruskim sajtovima se napominje da se za piramidu znalo još 1976. godine, ali da su francuske vlasti krile informacije, da bi "sakrili istinu o prošlosti velike slovensko-arijevske civilizacije".

"Prema zvaničnoj verziji istorije, u Francuskoj ne bi trebalo da bude piramida, nikoga nije bilo da ih gradi, ali na satelitskim snimcima i na slikama sa puta koji prolazi pored ove piramide oblik je jasno vidljiv" - piše "Kramola".

Pročitajte još: Nikad otkrivena misterija: Da li ste znali da čudesna konstrukcija piramida ima NEVEROVATNA SVOJSTVA? (VIDEO)

Piramida se nalazi na planinskom prevoju Le Pertus. Na "Vikipediji piše": "Piramida je izgrađena između 1974. i 1976. na raskrsnici autoputa A9 i AP7. Ovo je delo arhitekte Rikarda Bofila. Posvećena je Kataloniji. Nalazi se na suprotnoj strani od Pompejevog trofeja".

Piramida od ostataka
Zvanična verzija kaže da je arhitekta sakupio ostatke građe i šuta posle izgradnje puta, prekrio sve slojem zemlje i zasadio travu i drveće.
Francuske vlasti tvrde da je piramida "novogradnja" od šuta!

Građevina je pokrivena slojem zemlje, peska i gline sa jugoistočne strane, debljine najmanje 50 metara. "Ipak, francuske vlasti pokušale su da je predstave kao "novogradnju"- građevinara koji su izgradili autoput.

Prilaz Foto: Youtube / screenshot DRAGA 62
Piramida je ukopana ispod tla i drevna je...

Rusi navode da je piramida na istočnoj strani ukopana ispod 50-metarskog sloja reliktnog tla, što govori o njenom drevnom dobu. Istina, starost zemljišta geolozi nisu utvrdili, a razlog je taj što je "već dugo zabranjeno govoriti o ruskoj baštini u Evropi".

Arhitekta je napravio prilaz, ali ne i piramidu!

Pročitajte još: Keopsova je najpoznatija, ali NAJSTARIJA PIRAMIDA NA SVETU se nalazi 400 kilometara OD BEOGRADA (Video)

Na fotografijama se jasno vidi rimejk od crvene cigle i kamena, prisutan samo na jednoj strani piramide. Očigledno, ovaj rimejk je delo arhitekte Rikarda Bofila, ali ne i sama piramida!

Vrh Foto: Youtube / screenshot DRAGA 62
Pokrajina se zove Rusijon - ruska provincija!

Neobično brdo nalazi se na granici Španije (Katalonije) i Francuske, a francuska pokrajina se zove  Landok-Rusijon. U srednjem veku, ovde se nalazio okrug Rusijon, zatim katalonska pokrajina Rusijon. Rusijon - to je ruska provincija.

Pročitajte još: Svi najčuveniji egiptolozi se slažu oko ovih SEDAM ČINJENICA u vezi sa piramidama!

Navodi se da su oblik i proporcija piramide identične onima na severu Kine. "Ukupno je u Kini pronađeno oko stotinu piramida koje se nalaze severno od velikog Kineskog (ruskog) zida. Kinezi ćute o ovim piramidama već vekovima, a razlozi su isti - Kinezi nemaju nikakve veze sa izgradnjom ovih piramida".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU