"Nerviraš me, ali ja zaista ne znam kako je živeti bez tebe": Ovako izgleda kada sestra čestita rođendan Nataši Bekvalac (FOTO)

Jelena Blažić

25. 09. 2020. 000000 13:15

Foto: Ataimages

Nataša Bekvalac, danas i zvanično je ušla u petu deceniju, a pored brojnih čestitki za rođendan koje je dobila, ona najemotivnija stigla je od njene rođenje sestre Kristine.

Pročitajte još: "Rasti, moj sine..." Seka Aleksić emotivnom porukom sinu čestitala rođendan (FOTO)

Poznato je da su sestre Bekvalac veoma vezane, a Kristina je na veoma šaljiv ali i emotivan način uputila Nataši dirljivu poruku za 40. rođedan:

 - Srećan rođendan, sestro slatka. Želim ti da zauvek ostaneš mlada duhom jer ti godine ne idu u prilog. Želim ti da zauvek imamo o čemu da pričamo i smejemo se glupostima i budalaštinama koje doživljavamo zajedno. Želim ti da budeš  zdrava i mršava, zauvek mršava. Želim ti da me ne zoveš danima na telefon jer ti je lepo i srećna si. Problematična si i nerviraš me ali ja zaista ne znam kako je živeti bez tebe i to ni ne želim, mada je bilo lepo dok smo živele u dva različita grada.

Foto: Instagram Printscreen story/bekvalceva

- Želim ti mir i sreću ili nemir ako te to čini srećnom. Želim ti da imaš puno novca da bih ja mogla mahnito da ga trošim i uživam u šopingu i putovanjima. Super si sestra, mada ima i boljih sigurno. Sve u svemu bogata sam što te imam takvu kakva si. Savršeno nesavršena. Mogla si ispasti i bolja, ali Bože moj, tako je kako je. Baš sam se raspisala i mogla bih ovako u nedogled jer i posle 35 godina, uvek imam nešto da ti kažem. Volim te Nacuro moja i srećna sam što si ti moja sestra. Namaste. - napisala je Kristina, a onda je usledio i Natašin odgovor: - Ne tuguj matora, godine su samo broj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU