· · Komentari: 2
BEZ CENZURE

Ana Franić novim OBNAŽENIM fotografijama poslala jasnu poruku (FOTO)

Glumica figuru dovela do savršenstva

1600780601_ana-franic.jpg
Foto: Ataimages

Ana Franić u proteklom periodu pored poslovnih obaveza, posvetila se i sebi i dovođenju svoje linije do savršenstva.

Pročitajte još: NEVIĐENA SLIKA Svetlane Bojković: U ovakvom izdanju je niste videli (FOTO)

Plodove svog truda i napornih vežbi odlučila je i da podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, gde se nije libila da pokaže svoje potpuno obnaženo telo.

Ana je ponosno postavila nekoliko fotografija na kojima je potpuno gola. Otkrivajući sve svoje savršene atribute, ali ne u onom vulgarnom smislu, već pravom umetničkom. Uz svaku fotografiju, postavila je i adekvatan komentar kojim je objasnila ovakav svoj potez. Kako se vama dopada?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"... Ako se omladini zapečati seks ona srlja u ostala strašna i svakidašnja uzbuđenja kao što su krađe i provale, kriminal razni, tuče sa noževima, alkoholizam i političke pobune sa lepršavim zastavama i sukobima sa policijom, kao komunisti pre rata. Nama treba slobodna omladina i društvo bez kriminala. Ako to hoćemo moramo dozvoliti slobodnu ljubav! Ako životna energija ne prožima tkiva, dolazi do raka. Rak je histerija ćelija osuđenih na smrt. Između raka i fašizma postoji uska veza. Fašizam je grozničavi pokret seksualnih bednika. Magnetizam kukastog krsta je u simbolu spajanja dvaju tela. Radi se o čežnji za ljubavlju! Drugovi, jebite se rado, bez straha... .pustite slatku struju uz kičmu, njišite kukovima! Neka vam ide voda na usta! Sline su dobre. Spojeni ljubavnici zrače plavičastom svetlošću. To je lumiminacija organa, ista svetlost koju su astronauti neočoekivano videli u vasioni! Vratimo prirodne vibracije svojim telima i društvu. Pustite plazmu da se širi prijatno po mišićima. Drhtite slobodno, pustite svoje telo da uživa u sebi! Kao revolucionari čija se revolucija odriče ljubavi osećamo se neobično i čudno! Šta se događa s revolucijom? Svaka beba je novi pogled na svet. Kako pomoći tom novom čoveku da odraste slobodan?... " DUŠAN MAKAVEJEV - WR ili misterija organizma ❤️❤️❤️ Photo by @nemanja_jovanov Make up by @atelieralexandar #anafranic #actress #photography #actphotography #photoshooting

A post shared by Ana Franic (@anafranic_) on

Anu Franić, trenutno možemo da gledamo u seriji  "Močvara",  u kojoj tumači lik LJubinke. Nakon razvoda, glumica se posle sedam godina vratila iz Splita u Beograd, a publici priprema i brojna iznenađenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pretpostavimo da zaista ne postoji sreća, kao ni mir, niti sloboda. Ali postoje nekakvi napadi besmislenog zanosa. DA LI SAM TO JA? - Sergei Dovlatov - Dok smo slikali, čini mi se, već treći sat, @nemanja_jovanov mi je ođednom ushićeno doviknuo: Ej, zašto ne bi napravili posvetu Paulu Verhoevenu i plakatu njegovog potcenjenog remek dela Showgirls? Rekla sam: O, bože, nisam jedina koja voli taj film?!?!? Ova slika je posveta jednom izuzetnom muškarcu, reditelju koji obožava žene i koji prkosi lažnoj političkoj korektnosti kao zamaskiravanju suštinske autorske jalovosti. Ova slika kao i ova saradnja je plod nekakvog suludog zanosa koji iz besmislenog preti da postane veoma smislen. Hvala @nemanja_jovanov na fotkama, na razgovorima o filmovima koje volimo, na tome što voliš žene barem koliko i Paul ❤ Hvala @atelieralexandar što si nas ovako ispratio ❤ #anafranic #actress #photoshooting #photography #artphoto #actphotography

A post shared by Ana Franic (@anafranic_) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.