LJupka Stević šokirala pratioce na Instagramu: Zamišljala da je trudna, pa radila OVO (VIDEO)

Jelena Blažić

06. 10. 2020. 000000 16:15

Foto: Ataimages

LJupka Stević, noćas je na lajvu ponovo iznenadila svoje pratioce, kada je sa njima podelila tajnu.

Pročitajte još: Seka Aleksić progovorila o odnosu sa Darom Bubamarom

Naime, pevačica već nedeljama ne prestaje da intrigira javnost, svojim odnosom sa generalom Dragišom Simićem. Nakon što je došlo do skandala u kome mu je razbila oba automobila i nakon medijskih gostovanja u kojima su oboje pričali o nemilom događaju, LJupka je sada podelila i nekoliko stvari u koje javnost nije upućena.

Ona je sinoć na Instagramu u lajvu pričala sa svojim pratiocima i otkrila da je zamišljala da je trudna, pa je radila i neobične stvari.

- Da nije bilo vas, ne znam kako bih prevazišla ovaj period. Opet sam se rasplakala. Snimila sam pesmu za dva sata iz srca i duše. Ja sam jastuk ispod spavaćice nosila i kada sam ostajala sama, to jesam radila, mislim da je svaka žena - rekla je LJupka na Instagramu  i dodala:

Pročitajte još: Rasta je uhapšen u Beogradu, a ove stvari sigurno niste znali o reperu

- Ne stidim se svoje ljubavi, ali me svega sramota, to je živa istina... Ja sam ozbiljno okaljala moj obraz, moja porodica prolazi kroz pakao, nisam smela to sebi da dopustim. Ja nisam takva devojka, u meni nema zla, videli ste. Prvog dana sam izašla pod lekovima i svašta pričala i kada sam sve to odradila, morala sam sebe da pravdam po emisijama, birala sam reči. Ispoštovala sam sve kada mi je bilo najteže, bila je po koja suzica, ali sam se suzdržavala. Muški sam to podnela - zaključila je pevačica.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala Vam neizmerno 💖

A post shared by LJupka Stevic (@ljupkastevic) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU