· · Komentari: 0
EMOTIVNO

LJupka Stević ponovo šokira izjavama

Strasti oko pevačice se ne smiruju

1601449480_ljupka.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

LJupka Stević našla se u žiži intresovanja, kada je svom dečku Dragiši Simiću, razlupala automobile, nakon što je preko prisluškivača saznala da je vara.

Pročitajte još: Ovo je sestra Ane Nikolić, retko se pojavljuje u javnosti, a prava je LEPOTICA(FOTO)

Pevačica je u nervnom rastrojstvu uništila dva automobila, ali je povredila i svoju ruku, zbog čega je završila na VMA. Ipak, LJupka je ponovo iznenadila sve svojim izjavama o generalu Simiću. Rekla je da je spremna sve da učini zbog ljubavi, ali i da nikada ne bi mogla da oprosti prevaru:

- Slagala bih kada bih rekla da mi nisu svakakve ružne stvari padale na pamet, ali ne i da dignem ruku na sebe. Zbog svog čoveka sam bila spremna da priznam i krivično delo. Ma, i metak bih primila. Naravno do pre nekoliko dana, sada više ne - rekla je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Žene nisu nikada tako jake kao onda kada se naoružaju vlastitim slabostima. (Defo)

A post shared by LJupka Stevic (@ljupkastevic) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.