Naš najpoznatiji fotograf zbog korone preživljava pakao: Postao sam senilan

Jelena Blažić

13. 10. 2020. 000000 15:15

Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Dejan Milićević, nedeljama se borio sa virusom, a nakon izlečenja i dalje oseća posledice u vidu paranoje koju često oseća.

Pročitajte još: Nakon što su mu odredili pritvor od 30 dana, Rasti zabranjeno I OVO

U bolnici je proveo 20 dana, a potom je dve nedelje morao da provede na kućnom lečenju. Takođe , otkriva da je izlacija jako loše uticala na njegovu psihu:

- Na ovaj način virus sam spustio direktno u pluća. Mislio sam da će mi biti bolje ako vozim i preznojim se, međutim, prevario sam se i bilo mi je sve gore. Otišao sam na rendgen pluća koji nije bio u redu, kao ni kontrola koja je usledila nakon dva dana. Potom sam uradio skener na kojem se videla obostrana upala pluća. Tada je bilo jasno da je već pitanje sata kada ću biti smešten u bolnicu kao pacijent koji je dobro "zaglibio" sa upalom i sa plućima koja počinju da se kristalizuju. Došlo je dotle da sam morao da uzimam kiseonik, a bio sam i na korak do respiratora - rekao je Milićević, gostujući u Novom Jutru, a onda je otkrio da je pre korone smanjio želudac, izgubio 47 kilograma i da veruje da je to uticalo da izađe kao pobednik.

Posledice i dalje oseća i ima strah da se ponovo ne razboli: - Često mi se desi da zaboravim reč, što mi se ranije nikada nije dešavalo! Praktično kao da sam postao senilan. Nešto se tu desilo! A kada ostanem sam, imam strahove, teskobu, osećam čudnu neizvesnost i kao da mi neko sedi na grudima. Čudne stvari mi se dešavaju - zaključio je fotograf.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU