· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Gledaoci ostali u ŠOKU: Ovolika SLIČNOST sa princezom Dajanom nije viđena (FOTO)

Poznata glumica veoma liči na princezu

1602151243_dajana.png
Foto: YouTube printscreen /TopMotionClips

Četvrta sezona serije "Kruna", uskoro će početi sa emitovanjem, a objavljena footgrafija ostavila je obožavaoce ovog ostvarenja bez teksta.

Pročitajte još: Progovorila bivša devojka princa Harija i otkrila ono što NIKO NIJE ZNAO

Naime, fotografije Eme Kolin koja igra glavnu ulogu u seriji neverovatno liči na pokojnu princezu Dajanu, da su obožavaoci ostali zbunjeni.

U intervjuu za Vog, Ema je otkrila kako je izgledalo snimanje u toj venčanici.

- Izašla sam iz garderobe i svi su ostali bez teksta. Ova haljina je baš ona. Znam da zvuči ljigavo, ali osećam se kao da poznajem Dajanu. Verujem da bi se ona ponosina sa mnom, kada bi mogla da me vidi - zaključila je Ema.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.