TRAGEDIJA! Poginula poznata blogerka (29) i njeno TROJE DECE

15. 10. 2020. 000000 09:40

Foto: Instagram/zoeprose

Policija je saopštila da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć, u blizini železničkog mosta, kada je na automobil u kojoj su bili blogerka, njen suprug i deca udario kamion.

Vozač kamiona koji ima 56 godina zadobio je lakše povrede, piše "San". Scene sa mesta nesreće toliko su zastrašujuće da su šokirale i radnike Hitne pomoći, piše britanski list.

Pročitajte još: Čarli Šin se emotivnom porukom oprostio od glumice iz "DVA I PO MUŠKARCA" (FOTO)

Blogerka Zoi Pauel često je pisala o tome kako voli da bude mama i da decu odgaja "jednostavnim radostima". Isticala je da roditeljstvo donosi i stresne trenutke, ali da ih oni divni momenti potpuno zasene. Pričala je i koliko voli da slika sa svojom decom.

- Stvari koje uzimamo zdravo za gotovo, takve kakve jesu - poput krevetića za decu, kolica koja guramo, sedišta za automobile koja nameštamo ili cipela koje im obuvamo - stvari se menjaju, a mi se okrećemo i shvatimo da su te svakodnevne stvari bile lepe - napisala je.

Pročitajte još: Slavna kantautorka napisala je srceparajuće pismo Princu: Detalji otkriveni nakon njegove smrti (FOTO)

Zoi je objavila i časopis "Mama book" kojim je inspirisala ostale roditelje da odgajaju decu uz sitne radosti.

Zoi i Džoš venčali su se kada su imali 18 odnosno 19 godina. Na Fejsbuku je obeležila devet godina njihovog braka i poručila: "Ko je znao da će trajati ovoliko kada smo se venčali?".

Bila je presrećna zbog svih stvari koje je delila sa suprugom.

Pročitajte još: Može li TUŽNIJE? Policijski izveštaj o smrti poznate glumice: Žrtvovala je sebe da bi SPASILA SINA

"Tragedija, srce mi se slomilo zbog ove porodice", "Stravična nesreća, moje saučešće", komentarišu na društvenim mrežama vest o nesreći koja je potresla ogroman broj ljudi.

Iz policije su saopštili da intenzivno istražuju uzrok nesreće.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU