· · Komentari: 0
TUGA

Tragičan kraj potrage: Pronađeno telo poznate glumice

Glumica koja je zajedno sa sinom bila na brodiću, pronađena je mrtva u jezeru

1594710882_naja-rivera.png
Foto: YouTube printscreen /arsenid

Naja Rivera, nestala je na jezeru Pir u sredu nakon što je sa četverogodišnjim sinom otišla na kupanje.

Pročitajte još: Poznata glumica se UDAVILA? Četvorogodišnji sin pronađen sam na brodu (FOTO)

Četiri sata nakon što su otišli sa obale, drugi brod zatekao je njenog sina kako sam spava na brodu. Kod četverogodišnjaka nisu ustanovljene nikakve povrede, a istražiteljima je rekao da su on i njegova majka išli da plivaju, ali da se ona nikada nije vratila na brod. Potraga je traja punih pet dana. Iako su mnnogi pomislili da telo nikad neće biti pronađeno, ječe je lokalni šerif putem društvenih mreža potvrdio da su pronašli telo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now smile! It's truly the sexiest thing to flaunt

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

- Mislima smo uz njenu porodicu, prijatelje i obožavaoce u ovim teškim trenucima. Obdukcija će pokazati tačan uzrok smrti- napisao je šerif.

Pročitajte još: Da li će suđenje otkriti MRAČNU TAJNU Džonija Depa?

Rivera je svoju najzapaženiju ulogu ostvarila u televizijskoj seriji "Glee" u kojoj je igrala ulogu Santane Lopez. 2012. godine sa hrvatskim dvojcem 2CELLOS snimila je obradu pesme "Supermassive Black Hole" grupe Muse.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.