Aleksandar Srećković Kubura otkrio na koju ulogu je najponosniji

Jelena Blažić

19. 11. 2020. 000000 16:00

Foto: Ataimages

Ipak, Aleksandar Srećković Kubura otkriva da se uželeo televizije i dobre komedije:

Pročitajte još: Danas je jedan od najpopularnijih glumaca, a sada je Miloš Biković otkrio KO MU JE POMOGAO

- Dugo nisam na televiziji igrao u komediji i baš sam se uželeo. Mnogo smo srećni što možemo da se glupiramo, da improvizujemo... Sa Andrijom Miloševićem se privatno družim, drugari smo, ali smo se sjajno „ukačili“ i poslovno. Kada dobijemo scenario imamo slobodu da sami dodajemo, dopunjujemo... Sjajno se zabavljamo – kaže poznati glumac u emisiji Kec na 11. 

Iako uglavnom igra pozitivne likove, njegova uloga negativca u filmu „Balkanska međa“ bila je veoma zapažena, jer ga je publika u tom filmskom ostvarenju videla u potpuno drugačijoj ulozi.  Kako kaže, to je jedna od uloga na koju je najponosniji u svojoj karijeri. 

-Bila je to prilika da radim na potpuno drugačiji, novi način sa ruskom ekipom. Veoma sam ponosan i što smo se bavili tom temom. Nije bilo lako. Moraš da pronađeš takvog zlikovca u sebi, i to je veoma teško. Kada sam snimao te strašne i potresne scene, poput onih gde nosim odsečenu glavu ili gde koljem devojčicu... tražio sam slobodne dane. Morao sam da pustim da to izađe iz mene.

- U tim trenucima i kolege na setu znale su da me ostave na miru, da se udalje, da mi treba prostora. Nakon te uloge, jasno je da mogu da igram sve – rekao je Kubura Bošku i Aleksandri u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji. – Da smo na Zapadu, takve uloga bi sigurno imala ogroman ođek i odmah bih dobio poziv da u Novom Meksiku snimam filmove A produkcije, ali dobro. Ne žalim se ni ovako - zaključio je glumac.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU