Evo zbog čega niko nije želeo da radi sa Džordž Klunijem

Jelena Blažić

25. 10. 2020. 000000 16:15

Foto: YouTube printscreen /abc news

Džordž Kluni, iako je sada jedan od najtraženijih glumaca, otkrio je da je zbog filma "Betmen i Robin", umalo prestao da se bavi glumom, jer su režiseri odbijali da rade sa njim.

Pročitajte još: Obožavali ste je u filmu "Devojka iz Džersija", a evo kako danas izgleda preslatka GERTI (FOTO)

Napominje i da su ga ljudi iz filmske industrije gledali površno, zato što je godinama igrao u seriji "ER". Nakon saradnje sa rediteljem "Stivenom Soderbergom", njegova karijera krenula je uzlaznom putanjom. 

- Stiven je imao nekoliko svojih neuspeha, a ja sam nakon Betmena i Robin, morao da snimim nešto veoma uspešno. Obojica smo na neki način bili pritisnuti uz zid. U to vreme još uvek sam snimao seriju "ER" i bilo je jako teško iz serije se prebaciti na film - rekao je glumac za britanske medije i dodao:

- Nakon Betmena i Robin, shvatio sam da sam odgovoran za film, a ne samo za izvedbu. I kad sam pronašao taj film "Out Of Sight" , pozvao sam Stivena da ga režira. Odradio je vrhunski posao i napravili smo fenomenalno  ostvarenje - zaključio je glumac.

Pročitajte još: Da nije glumica bavila bi se OVIM poslom: DžENIFER ANISTON otkrila da je želela da PROMENI ZANIMANJE

 

Džordž Kluni sada se pored glume bavi, rediteljskim i producentskim poslom, proglašen je za najseksepilnijeg muškarcem na svetu pre nego što se 2014. oženio sa Amal Alamudin, sa kojom je ubraku dobio blizance Elu i Alexandera.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU