Spremite naramenice za stari ili kupite novi: Ove zime nosiće se DžEMPERI SA NAGLAŠENIM RAMENIMA (FOTO)

Kristina Malešević

29. 10. 2020. 000000 18:20

Foto: ScreenshotInstagram/tamara

Mekano, udobno i moderno! Ovako opisujemo poslednje trendove u dizajnu omiljenih vunenih zimskih komada, džempera koje su već ponele poznate modne blogerke širom sveta i odredile šta je must have u sezoni pred nama.

Pročitajte još: Elegantna, odmerena i uvek u trendu: Ovaj stajling Dženifer Lopez izazvao je lavinu komentara (FOTO)

Ovi džemperi došli su kao idealan komada za kombinovanje uz sve prilike.

Obzirom na naglašena ramene i karnere koji dodatno doprinose isticanju ženske figure, idealno se može kombinovati uz pantalone na liniju, popularne zvoncarice ili uske suknje, posebno one od eko kože ili uz suknju od prirodne kože.

Pročitajte još:  Ovo je NAJPLAĆENIJA GLUMICA na svetu: Prestigla je čak i Anđelinu Džoli

Tako su popularne modne ikone oprobale ovaj komad i uz visoke potpetice i potpuno ostavile bez daha svoju okolinu spojem neobičnih komada. Naravno, crna boja idealna je za elegantne prilike, obzirom da dodatno i izdužuje figuru.

Pročitajte još: Šta govori izbor HALJINE Melanije Tramp na poslednjoj predsedničkoj debati? (FOTO)

Idealan je i za sportske varijante, posebno ukoliko ih kombinujemo sa glomaznim patikama sa velikim džonovima, koje su apsolutno u trendu ove sezone. 

Pročitajte još: Kanje Vest čitav dan objavljuje IKONE SVETOG ĐORĐA I ARHANGELA MIHAILA - čeka se komentar Kim Kardašijan

Ovaj model džempera dostupan je u ponudi brojnih poznatih brendova, a cene su prilagođene gotovo svim kupcima. Na vama je da odaberete boju koju najviše volite i zimu dočekate spremne i u trendu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU