· · Komentari: 0
MODNI KOMADI

Prekopajte po podrumu i tavanu ili TRK PO SVOJ PAR! Ove PATIKE morate poneti ove jeseni

Udobnost i retro izgled, ovo su ključne karakteristike koje vaše patike ove jeseni moraju imati.

1600810086_Depositphotos_376936910_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Udobrnost, svestranost, veza sportskom i urbanog izleda i retro izdanja popularnih sportskih brendova. Ovako izledaju glavne modne ikone asfalta ove sezone, moderne patike koje će izmamiti uzdahe svih prolaznika.

Pročitajte još: Uz ovih 5 JEDNOSTAVNIH SAVETA izgledaćete sređeno i kada NEMATE VREMENA za spremanje

Potražite poslednje kolekcije najvećih svetskih brendova, sportskih i modnih i proverite da li baš vaše stare patike nalikuju njima. Ukoliko to nije slučaj, potražite svoj omiljeni par što pre jer je trend ove moderne obuće zarazio je devojke širom sveta.

Pročitajte još: Odeću birajte prema BOJI TENA! Evo koje nijanse vam priliče

Poznati brendovi u kolekcijama za aktuelnu sezonu za jesen 2020. godine pripremili su raznolikost modela, boja i detalja među kojima ćete zasigurno pronaći svoj savršeni par.

Pročitajte još: Uz ovih 5 JEDNOSTAVNIH SAVETA izgledaćete sređeno i kada NEMATE VREMENA za spremanje

Uz uvek popularne klasične bele patike, među aktuelnim modelima možete pronaći i retro izdanja aktuelnih brendova sa dodacima zahasitih i jarkih boja i nijansi. 

Pročitajte još: Kako pravilno ČEŠLJATI KOSU prema tome da li je RAVNA ili KOVRDžAVA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swapping cotton shorts for fleecey sweats for morning dog walks from here on out 🥦

Objava koju deli Lucy Williams (@lucywilliams02) dana

Osim fokusa na nove trendove kada su boje i detalji u pitanju, sve više sportskih i modnih brendova okreće se prema veganskim materijalima i održivim načinima proizvodnje zbog čega sve više trendi modela nosi i "green" predznak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.