Ovaj vikend započnite kao KEJT MIDLTON! Budite NEGOVANE kao sa dvora za nekoliko stotina dinara

Kristina Malešević

31. 10. 2020. 000000 09:00

Foto: Depositphotos

Osmeh, jednostavnost i sofisticiranost su simbol Kejt Midlton, slavne Engleskinje i buduće kraljice koja uživa u čarima brendova dostupnih gotovo svim ženama sveta, bilo da je reč o garderobi, cipelama ili pak preparatima za negu lepote. 

Pročitajte još: PRAKTIČAN je, ali zašto ne bi bio i LEP? Pratite TRI pravila kada birate KIŠNI MANTIL

Ipak, da li ste znali da je Britanska kraljica Elizabeta još davne  1989. godine sama odabrala jedan lak za nokte, koji se koristi na dvoru i da se od tada ta tradicija nije promenila?

Najnežnija mlečno ružičasta boja je boja laka koja je jedino dopustiva na dvoru Britanske kraljice Elizabete. On izgleda sofisticirano, elegantno i neženo, ali i jednako dobro kako na najsvetlijoj koži i na onoj preplanuloj.

Pročitajte još: SVE SE ZNALO UNAPRED?! Novčanica od 20 DOLARA najavila ZLO: Prvo BLIZNAKINJE, a sada i MASKE! (VIDEO)

Naime, kraljevskom protokolu, vojvotkinja mora koristiti isključivo neutralnu, što prirodniju nijansu laka za nokte. Nijansa laka za nokte popularnog brenda Essie, koja je jedino dopustiva na Engleskom dvoru je Ballet Slippers.

Pročitajte još: Kako da vaš PODBRADAK nestane: Ove jednostavne VEŽBE će vam pomoći

Cena ovog laka oko 700 dinara i dostupan je u većini drogerija u Srbiji. Evo prilike da se odlučite za apsolutno prihvatljivu boju u svakoj situaciji, a neka vam slavna Kejt posluži kao inspiracija!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU