· · Komentari: 0
Moda

Budite princeza i ponesite haljinu kao Kejt Midlton (Foto)

Iako joj pripisuju ulogu da je jedna od najskromnijih žena u kraljevskoj porodici, Vojvotkinji od Kembridža ne može se naći zamerka ni kada je stil odevanja u pitanju

72481972_2692288277459652_8938011411821363200_n.jpg
Foto: Facebook/TheRoyalFamily

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midloton jedna je od najskromnijih žena u Kraljevskoj porodici, ali i jedna od najkomentarisanijih dama kojoj se retko kada može naći zamerka za odevne kombinacije.

Gde god krene, jednostavnim komadima pokazuje privlačnost i postala je prava modna ikona.

Pročitajte još: Nosite pantalone kao Viktorija Bekam (Foto)

Pratimo njene omiljene haljine, koje nosi od prijema do boravka na selu. Evo kako možete ukrasti njen stil i obući se kao Kejt Midlton, kao vojvotkinja i članica kraljevske porodice.

Haljina "A" kroja

Prvi i najdominantniji klasični izbor za Kejt Midlton je njena kolekcija haljina A-linije. Sa urezanim strukom i raširenom suknjom, ova haljina je savršena za bilo koji događaj.


Foto: Facebook/TheRoyalFamily

Bezvremenski i šik, ovo je divan izbor za baštensku zabavu, trku konja ili venčanje.

Bez obzira da li preferirate čipkanu tkaninu, lepršave materijale ili želite ponesete veličanstveni američki saten u celini, ne možete pogrešiti sa nečim ovako zadivljujućim. Najbolje je lagano pristupati pri odabiru ovih haljini zbog toga što njena jednostavnost može odvesti u pogrešnom smeru već odabirom pogrešnog sakoa ili cipela.

Pročitajte još: Muškarci vole kada im se žene dive, a SAT I CIPELE otkrivaju mnogo


Foto: Facebook/TheRoyalFamily

Bez obzira da li preferirate duge rukave, srednje dužine ili čizme uz ovaj model haljine, ne možete pogrešiti sa ovim laskavim komadom.


Foto: Facebook/TheRoyalFamily

Vojvotkinja ih često nosi tokom cele godine i izgleda fantastično.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.