TRENERKE i ŠTIKLE? DA! To je POBEDNIK GODINE, a postoje TRI načina na koje se nose

02. 11. 2020. 000000 09:40

Foto: Privatna arhiva

Prvo su se na mala vrata vratile patike, a odna su brzo ušle u sve garderobere i sada ih devojke i žene nose uz suknje, haljine, farmerke i blejzer.

Pročitajte još: SAMO za dame sa BRAON OČIMA: Devojke su poludele za šminkom PLAVI ZAČIN koji daje MISTERIOZAN pogled (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Patike su praktične i sada više niko ne pravi pitanje zašto se nose uz haljinu. Patike su, međutim, samo odškrinule vrata da se pojavi nešto još praktičnije!

Trenerke će biti glavni deo garderobe do proleća!

- Trenerke su pobednik 2020. godine, jer su glavni odevni predmet koji se najviše nosio i tako će sigurno ostati do proleća - kaže Zorana Vujanić, mlada modna kreatorka.

Pročitajte još: Ove ČETIRI stvari čine da izgledate STARIJE

Trenerke su, čini se, oduvek postojale, ali donji deo je ove sezone dobio dva obavezna modela. Prvi su široke, prijatne i udobne i nose se uz duks, majicu, džemper... Kombinuju se sa patikama, džizmama, cipelama. Drugi su uske i idealne su za štikle i sako!

Gornji deo je "oversajz", udoban, udoban...

- Gornji deo je "oversajz", skroz širok i udoban, a devojke ne treba da misle da će izgledati bucmasto u njemu, jer je efekat potpuno drugačiji - ističe Zorana.

Trenerke treba da budu u pastelnim bojama poput vanile, krem, bež, mint zelene, a materijali su pamuk, vuna i viskoza, jer ne gube oblik.

Pročitajte još: Sa EPOLETAMA i naglašenim ramenima, a vratili su se i DžAKASTI. Koji ćete ODABRATI?

Uz trenerku, obavezan deo garderobe su maske, ali stilizovane! Nikako ne treba nositi masku "radi reda", već je posmatrati kao modni detalj. Žena koja drži do sebe sigurno u fioci ima nekoliko pamučnh maskiu raznim bojama i dezenima koje se slažu sa onim što obuče.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU