· · Komentari: 0
JESEN

Deluje ŠAŠAVO, ali ova VINTIDž jakna je veoma praktična i PONOVO MODERNA

Generacije su izrasle noseći teksas jaknu, zašto ne biste i vi?

1602748237_musician-349790_1280.jpg
Foto: Piksabej

Osamdesetih godina 20. veka ko nije imao teksas jaknu - taj nije znao šta je moderno! Možda je nekome prva asocijacija na teksas jaknu Brus Springstin, ali i čitava epoha...

Pročitajte još: Nova boja je ZLATNA: Našminkajte se na pravi način i sve ćete OBORITI S NOGU

Teksas jakna sa kragnom, od svetlog džinsa, sa metalnim dugmadima i dužine do kukova, mogla je da se nosi 365 dana!

Praktična Foto: Piksabej
Teksas jakna se nosi 365 dana u godini...

Objašnjenje je veoma jednostavno: u proleće je bila savršena za promenljivo vreme i kišu, jer dok se teksas pokvasi - stigli ste kući. U leto se nije sklanjala u orman, već pakovala u kofer za more pošto je bila idealna za nagle promene vremena i večernje sedenje na plaži. U jesen nije bilo korisnijeg dela garderobe od teksas jakne koja čuva od vetra i štiti od hladnoće.

Pročitajte još: MEKE, narandžaste ili PINK: U njima noge izgledaju još DUŽE!

Klasika Foto: Piksabej

 

Nosila se i zimi, ali se menjala garderoba ispod nje. Dakle, u proleće se nosio duks, u leto bela majica, u jesen flanelska košunja, a zimi se nosila ispod perjane jakne!

Ide uz sve: suknju, helanke, skini farmerke...

Modni diktatori kažu da teksas jaknu treba kupiti i nositi uz helanke, džakaste suknje, skini farmerke, haljine... Nose se uz džizme, cipele sa štiklon, mokasine, patike...

Pročitaje još: Ako ste DAMA, onda morate da posedujete OVAJ KOMAD garderobe

Da se vraća moda iz osamdesetih godina 20. veka najbolji dokaz su klasične "džordanke" koje su uspele da se probiju i "pobede" ostale najnovije modele.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.