Karirani kardigani, karirane košulje, karirane bluze...Koji je VAŠ KARO SEZONE?

Kristina Malešević

06. 11. 2020. 000000 13:40

Foto: InstagramScreenShot/pleasefashionofficial

Braon boja ove godine ponovo je zagospodarila modnim pistama, kolekcijama popularnih brendova, komadima sa potpisom velikih dizajnera. Ove godine ova boja dolazi i u retro kariranima dezenima, različitih veličina karo šara i odlično se kombinuju uz sve odevne komade, od jakni i kaputa do pantalona i suknji.

Pročitajte još: TRENERKE i ŠTIKLE? DA! To je POBEDNIK GODINE, a postoje TRI načina na koje se nose

Za originalni doživljaj retro karo dezena idealan izbor su oversize jakne, komadi koji se graniče i sa kaputima i sa jaknama. Idealno se uklapaju uz svakodnevne varijante i odevne kombinacije.

Pročitajte još: Kako da čupanje OBRVA bude MANJE BOLNO: Pratite ova TRI KORAKA

Dizajneri su se za ovu sezonu poigrali i sa materijalima i sa krojevima kada je reč o braon karo dezenima. Tako su ove sezone potpuni hit postale i karo suknje sa resama, koje su idealna kombinacijama za elegantije dnevne varijante.

Pročitajte još: Zima je idealna da ponesete modni stil VIKTORIJE BEKAM! Ovaj džemper možete pozajmiti i od MUŽA... (FOTO)

Sitni karo dezeni idealno su uklopljeni uz retro krojeve elegantnijih komada. Posebno dobro izgledaju uz kratke suknje ili haljine.

Pročitajte još: Voliš blejzere? OVAJ PRINT je vaš saveznik na kvadrat

I neki od najslavnijih dizajnera sveta nisu odoleli karo dezenima u braon boji ove sezone. Tako je i Viktorija Bekam ispred svoje zimske kolkcije posebno naglasila bluzu sa visokim vratom, nalik na rolku uz kombinaciju braon i plavih karo dezena.

Pročitajte još: Kako nositi KRZNO tokom ZIME? Primenite ove savete! (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU