Najveća zavodnica i seks simbol 50-ih: Zbog ove glumice su muškarci ostavljali žene (FOTO)

Jelena Blažić

08. 11. 2020. 000000 19:40

Foto: YouTube printscreen /cloudidogz

Sofija Loren, odlučila je da se u devetoj deceniji progovori o svojoj bogatoj karijeri, ali i detaljima iz života u koje javnost nije bila upućena.

Pročitajte još: TUGA! Preminula glumica iz filma "Titanik" (FOTO)

Oskarovka je za jedan američki list isprila, kako je često sumnjala u sebe i nije imala samopouzdanja, a tešila je sebe jednom rečenicom:

- Znala sam sama sebi da kažem: -Ćuti. Budi snažna. Samo nastavi dalje i trudi se. Ponekad napraviš greške, a ponekad pobediš! - rekla je Sofija. Glumica će se vratiti na male ekrane i to u filmu "“The Life Ahead”, koji režirao njen sin Edvardo Ponti.

Karijeru je započela 1950. godine, a postala je poznata i kao brakolomka, jer je tada Piter Selers, zbog nje ostavio svoju suprugu. Ipak, ona nije želela da se upušta u vezi su sa njim, pa ga je odbila. Takođe, javnost je tada pisala i o njenoj aferi sa Kerijem Grantom na snimanju filma "Houseboat", za koji je njegova tadašnja supruga pisala scenario i koju je ostavio upravo zbog ove lepotice.

Foto: Despositos

Keri i Sofija rastali su se u veoma lošim odnosima. Navodno, tada se spekulisalo da je Keri želeo da se pomiri sa svojom ljubavnicom, ali je ona odlučila da se uda za Karla Pontija sa kojim je dobila dva sina. Karlo je preminuo 2007. godine, nakon komplikacije sa plućima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU