Oglas
· · Komentari: 1
ISKRENO

Četiri puta se udavala, pokušala da se ubije i ostavila dete: Ova slavna glumica danas slavi 86. rođendan (FOTO)

Slavna glumica oduvek je važila za najlepšu ženu na svetu

1601288422_brizit-bardo.jpg
Foto: YouTube printscreen / SimplyHappy
Oglas

Brižit Bardo, danas proslavlja svoj 86. rođendan. Ova slavna glumica 50- ih i 60- ih godina, važila je za seks simbol i dostigla popularnost o kakvnoj većina glumica može samo da mašta. Ipak, život joj nije bio baš kao na filmu. 

Pročitajte još: Nakon 20 godina otkrivena istina o PRIJATELJIMA: Ova glumica je trebalo da glumi Rejčel

Zbog svoje lepote, bila je magnet za muški pol, pa se zbog toga udavala, ali i razvodila četiri puta. Imala je preko 100 ljubavnika, uključujući i žene,  a teška trudnoća koju je iznela, potpuno joj je promenila život.

Dolazi iz imućne porodice, a već kao mala bavila se manekenstvom i baletom. Sa 16 godina upoznala je Rodžera Vadima, asistenta reditelja koji je probao da je ubaci u svet glume, ali iako nije prošla audiciju, njih dvoje su se tada ludo zaljubili i viđali u tajnosti, jer su joj roditelji bili ptotiv veze. Tada je već prvi put pokušala da izvrši samoubistvo, jer nije mogla da se uda za Rodžera, pošto je maloletna.

1952. godine, udala se za Vadima, fotografa i novinara, koji joj je pomogao da uđe u svet filma, jer je krasila naslovne strane, svih većih novina. Pojavljivala se na televiziji i u emisijama o modi. Od Vadima se razvela nakon pet godina, a do tada nije uspela da ostvari nijednu filmsku ulogu, uprkos njegovom naporu da je probije na tržište. Za četiri godine, Brižit je snimila preko 12 filmova u kojima je primećena njena lepota i seksipil, ali i kritikovano to što ne ume da glumi. Ipak, prekretnica u njenoj karijeri bio je film "I bog stvori ženu" koji je doživeo neverovatan uspeh.

Na snimanju ovog filma, Brižit se zaljubila u oženjenog kolegu Žan Luija Trintignanta, zbog kog se potom razvela od Rožera Vadima. Brižit je živela Žan Luijem dve godine, ali je nakon toga započela romansu sa pevačem Žiber Bekuauom, koji je takođe bio oženjen. 

Sa kolegom Žakom Šarijeom ostala je trudna, iako to nije želela. Porodila se u svom domu, jer zbog paparaca nije mogla da izađe iz kuće i ode u bolnicu. 1960. godine na svet je donela zdravog dečaka, ali sa njim nikada nije postala bliska, pa je zato starateljstvo dobio Žak.  Par meseci  nakon što je dete dodeljeno ocu, opet je pokušala da se ubije.

Brižit je često upadala u depresiju zbog konstantnog medijiskog pritiska, ali i nesrećnog ljubavnog života. Treći put se udala za milionera Gantera Saksa od koga se razvela posle nekoliko godine. Godine 1973, Brižit se oprostila od sveta filma, a 1992. se udala za četvrtog muža, Bernara Dormalea.

Pročitajte još: NEVIĐENA SLIKA Svetlane Bojković: U ovakvom izdanju je niste videli (FOTO)

Nakon prestanka filmske karijere, posvetila se borbi za zaštitu životinja. Danas proslavlja svoj 86. rođendan, a mnogi je i dalje smatraju najlepšom ženom sveta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas