NAJPOPULARNIJI ovogodišnji stil za uređenje kupatila (FOTO)

10. 11. 2020. 000000 16:00

Foto: Deposit

Nedavno je objavljeno istraživanje najpopularnijih trendova kada su kupatila u pitanju.

Pročitajte još: MALO, belo i providno: Izvucite MAKSIMUM iz kupatila mikro dimenzija

Jedna internetska stranica posvećena dizajnu i idejama za preuređivanje kuća, otkrila je da je većina vlasnika kuća koji su preuredili kupatila u  2020. godini – koristila moderni stil. Zapravo, 89 % vlasnika kuća koji su preuredili svoja kupatila u potpunosti su promenili svoj stil tokom obnove, a 20 % tih vlasnika domova odlučilo se za čistu liniju, jednostavnu estetiku.

Najbolji izbor boja za ormariće, radne površine i zidove u 2020. godini bila je bela, a odmah iza nje je siva

 Obnova kupatila u modernom stilu bila su popularna i tokom 2019. godine, ali moderni trend porastao je za 5% u poređenju sa podacima obnove iz 2018. godine. Precizniji odabir stilova takođe pokazuje da moderni dizajn kupatila preuzima vodeću ulogu i neće skoro odustati.

Više od polovine vlasnika kuća (51%) odlučuje se za bele radne površine, a većina se odlučuje za bele zidove unutar i izvan tuš-kabina (45% i 32%).

Nadalje, moderne inovacije kupatila poput visećih ormarića povećale su popularnost za 4 %, a 65 % vlasnika domova koji nadograđuju umivaonike odlučilo se za pojednostavljene modele.

Pročitajte još: KALATEJA, FITONIJA, BIBEROVAC: Biljke koje su IDEALNE ZA KUPATILO

Najmanje popularni stilovi kupatila 2020. godine bili su tradicionalni i oni nalik kupatilima u seoskim domaćinstvima, a najmanje su odabrane palete boja bež, smeđe i plave.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU