Oglas
· · Komentari: 0
TAJNE

PENU za BRIJANJE kupuju i žene, ali NIKADA nećete POGODITI ZAŠTO!

Kao što gel za dezinfekciju osim ruku čisti slavine, tako i pena za brijanje skida fleke!

1601632838_Depositphotos_24071299_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Slavine zahtevaju redovno čišćenje jer će se u suprotnom na njima stvoriti kamenac.

Pročitajte još: E, ovo nam je SVIMA TREBALO! Ovo je hrana koja OBUZDAVA APETIT

Ukoliko želite da uvek blistaju, predlažemo vam da to uradite na najjednostavniji način - pomoću gela za dezinfekciju ruku koji se nalazi u svakom domaćinstvu. Domaćice koje su isprobale ovaj trik kažu da gel bolje otklanja nečistoću sa slavine od bilo kog drugog sredstva za čišćenje, a odličan je i za održavanje sudopere.

Slavina će sijati ako se opere gelom za dezinfekciju Foto: Depozit

Ukoliko ste omiljenu belu košulju ili majicu isprljali šminkom, ne brinite, jer i za to postoji efikasno rešenje. Tragove pudera, bronzera, rumenila ili karmina lako ćete ukloniti pomoću pene za brijanje. Nanesite je na mrlju i dobro istrljajte, sve dok ne počne da bledi, a zatim je isperite hladnom vodom.

Pročitajte još: Ove NAMIRNICE ne treba PODGREVATI: Mogu da izazovu ozbiljne PROBLEME

Ukoliko se posle prvog pokušaja fleka ne skine, ponovite postupak dok u potpunosti ne nestane.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas