ODMAH probajte najlakšu DIJETU na svetu, a trebaju vam: Čaša i limun

14. 11. 2020. 000000 10:20

Foto: Piksabej

Ne bi mnogo da oslabite, pet kilograma vam je dovoljno, a osam bi bilo savršeno. Onda, probajte dijetu sa toplom vodom.

Pročitajte još: Da li želite da sakrijete ili nagalasite OBLINE? Šta treba da nosite

Topla voda sa limunom i kašikicom meda pospešuje varenje, čisti organizam, topli masne naslage i polako, ali sigurno uništava celulit.

Kinezi nikada ne piju hladnu vodu!

Dobro je poznato da Kinezi nikada ne piju hladnu, već isključivo toplu vodu. Oni to rade, jer stomaku više prija topla voda. Kada se tome doda isceđen limun dobija se vitaminska bomba koja će organizmu pružiti potreban imunitet. Med je još jedan sastojak ove dijete, a dobro je poznato koliko je koristan.

Odličan za imunitet i uklanjanje celulita Foto: Piksabej

Kako se priprema čarobni napitak?

Stavite 2 decilitra vode da se zagreje, ali ne i da proključa. Neka voda bude topla da može da se pije, ali ne i mlaka. Iscedite jedan limun i sipajte u vodu. Dodajte dve kašikice meda.

Osam čaša rasporedite tokom dana.

Koliko se pije

Dnevno treba da popijete osam čaša vode, pa ih pravilno rasporedite tokom dana. Pije se sat vremena pre obroka, na prazan stomak. Prva čaša se pije ujutru, čim ustanete, pre kafe i bilo kakvog obroka.

Pročitajte još: Dijeta čuvene Margarite Koroleve: Sa njom kilogrami će nestati za SAMO 9 DANA

Trudite se da ručate "na kašiku" supu, čorbu i dosta ribe. Doručkujte pahuljice, jer dugo drže sitim. Trudite se da rekreativno vežbate, recimo, brzo hodate pola sata tokom dana. Umesto lift - idite stepenicama pešice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU