· · Komentari: 0
VITKE

BUDžET DIJETA je racionalan način da se OSLABI bez BACANJA PARA

Ništa lakše nego napraviti spisak skupih, egzotičnih namirnica i spektakularno početi dijetu.

1598265572_pixabej.png
Foto: Piksabej

Za doručak avokado, za ručak losos, za večeru salata od ananas i bifteka. Najlakše je mršaviti uz skupe namirnice, jer ako. na kraju, ne smršate, bar, ste dobro jeli!

Pročitajte još: SITI, a MRŠAVI: Probajte PALENTA DIJETU koja traje 4 dana

Budžet dijeta nije blagodet samo za organizam nego i novčanik! Dijeta se drži mesec dana i ne počinje se u ponedeljak nego - odmah. I nema odstupanja od plana. Dakle, spremite notes i olovku i počnite napravite plan.

Napravite racionalan spisak i u šoping.

Prvi korak je da se dobro isplanira ishrana tokom nedelje. O svemu razmišljajte, pa i užini koju treba da čini jabuka ili šaka orašastih plodova.

Foto: Piksabej
  • doručkujte kaše, jer dugo drže sitim
  • ujutru pijte jogurt
  • trudite se da svakog dana jedete supu i ribu
  • čorba je savršen ručak
  • jedite tikvice što češće
  • tokom dana pijte čaj sa medom, nikada šećerom
  • umesto soka uvek pojedite sveže voće
  • čim ogladnite pojedite krastavac
  • večerajte pirinač i šaku povrća
  • slobodno jedite salate
  • slatko je zabranjeno, osim kockice crne čokolade

Pročitajte još: GLUTEN FRI dijeta je OPASNA, bolje probajte DžANK fri

Drugi korak je da svaki obrok skuvate sami. Prvo nabavite namirnice, onda ih sami operete i pripremite, a na kraju i pripremite. Slobodno eksperimentišite, jer ako ne uživate u kuhinji dijeta će biti mučenje.

Čim ogladnite napravite salatu Foto: Piksabej

Treći korak je da nabavite vagu i stalno se merite. Nije važna veličina obroka i količina namirnica, već da li goje i da li slabite. Merite hranu koju pripremate, a merite i sebe. Prva promena težine primetiće se tek kroz tri dana.

Pročitajte još: Letnje osveženje skida kilograme! 10 KILOGRAMA MANJE za dve nedelje BEZ TRENINGA i znojenja

Posebno treba izbegavati sosove i prelive za salatu koji ponište manjak kalorija ovog jela. Od svih sireva uvek birajte mladi "švapski" sir.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.