Četiri izgovora za eleganto bežanje sa sastanka

Jelena Blažić

20. 11. 2020. 000000 18:20

Foto: depositphotos

Kod žena, najbolji izgovor je uvek onaj "zove me drugarica, u problemu je i moram hitno da idem".

Pročitajte još: KORISNE INFORMACIJE: Ovo su fizičke osobine na koje će žene prvo "PASTI" kod muškaraca

Moram da budem na drugom mestu za pola sata

Već nakon nekoliko minuta, možete da osetite da li među vama postoji postoji ikakva privlačnost. Zato mu odmah na početku sastanka recite da od pre imate nešto dogovoreno i da ćete morati otići za pola sata. Ako je vaš instinkt bio pogrešan i momak i nije tako loš, niste upropastili priliku za drugi sastanak.

Mislim da bismo bili super prijatelji 

Foto: despositos

Ne privlači vas nimalo? Recite mu odmah na početku kako mislite da biste bili super prijatelji. Gotovo je sigurno da na to neće pristati i da će i on jedva čekati da se sastanak završi. Nijedan muškarac koji traži vezu ne želi da bude samo prijatelj sa ženom koja mu se sviđa.

Imala sam dug dan na poslu

Naporan radni dan, ranojutarnji poslovni sastanak, pa i upala sinusa može da učini da ste preumorni za duže druženje. Zevajte nekoliko puta i ljubazno mu recite da biste trebali da krenete kući jer morate da se naspavate. 

Pročitajte još: NAUČNICI TVRDE: Formula za računanje idealne STAROSNE RAZLIKE između partenera postoji

Jednostavno budite iskreni

Nema jednostavnog načina da završite loš sastanak nego da samo kažete "Drago mi je da smo se našli, ali iskreno, mislim da ne bismo bili dobar par". Kažete li to ljubaznim tonom, možete se nadati da će vas razumeti i ceniti vašu iskrenost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU