· · Komentari: 0
OČEKIVANJA

6 STVARI koje će partner uraditi ukoliko želi BRAK

Ako si u dugoj vezi, sigurno si se više puta pitala kuda ta veza vodi i da li ćete zauvek ostati zajedno.

1604932840_Depositphotos_39197449_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Već ste prilično dugo u srećnoj vezi i pitaš se da li je on zaista ozbiljan i da li planira zajedničku budućnost? Sledećih šest stvari definitivno ukazuju na potvrdan odgovor.

1. U njegovom telefonu si prva upisana za slučaj neke nezgode

Ako mu se nešto dogodi, želi biti siguran da ćeš ti biti ta koja će to prva saznati i da ćeš biti uz njega.

Pročitajte još: Kojoj vrsti zaljubljenih parova pripadate? Otkrijte KLIKOM i saznajte odgovor!

2. Produbljuje odnos sa tvojim roditeljima bez tvog prisustva

Zove tvoju majku na kafu, kolače ili razgovor čak i kada ti nisi kod kuće. Ovo je siguran znak da mu je tvoja porodica postala jednako važna koliko i njegova.

3. Želi zajedničkog kućnog ljubimca

Foto: Depozit

Činjenica da je spreman da preuzme zajedničku odgovornost za drugo živo biće govori dovoljno. Ovo može ukazivati da njegova potreba za ljubimcem može biti znak da želi dete.

Pročitajte još: Vaše lice otkriva kakvi ste u ljubavi

4. Sve više njegovih prijatelja imaju ozbiljne veze

Malo-malo neko od njegovih prijatelja dobije dete, veri se ili venča. To može biti dobar znak, odnosno pokazatelj da je i on blizu toga.

Često se dobri prijatelji nalaze u sličnim životnim fazama!

Pročitajte još: Muškarci imaju NEREALNA OČEKIVANJA koja se tiču žena, a neka su i KONTRADIKTORNA

5. Svoje slobodne večeri provodi sa tobom uz film

I to zato kad je kod tebe – niko mu ne nedostaje!

6. Odjednom počinje da priča o planovima za budućnost

Svejedno da li je reč o dužem zajedničkom putovanju na nekoliko nedelja ili venčanju njegove sestre za pola godine - ne plaši se da isplanira svoje aktivnosti unapred.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.