Ove MUKE razumeju samo žene sa MALIM GRUDIMA

23. 11. 2020. 000000 14:00

Foto: Depozit

Grudi koje komotno stanu u grudnjak veličine 2 ili 1 smatraju se malima. Iako žene s vremenom prihvate i zavole svoje mini "prijateljice" i ne bi ih menjale ni za jednu četvorku ili peticu, neke svakodnevne navike zaista su mučne, a razumeti ih mogu jedino žene s malim grudima.

1. Kupiti pravi grudnjak prava je muka, a kada ga pronađeš odmah moraš da kupiš 3 jer, ako ga više ne budu proizvodili, opet si u problemu.

2. Nosite najneudobnije grudnjake koji postoje. Žica, jastučići, čvrste naramenice, dupli jastučići… uhhh.

Pročitajte još: MANJE GRUDI, VEĆI UŽITAK: Nauka otkriva 11 prednosti koje će vas iznenaditi (FOTO)

3. Sećate se tinejdžerskih dana kao da su bili juče, kada ste s nestrpljenjem iščekivala dan kada će narasti, ali eto… 10, 15 ili 20 godina posle još uvek se ništa nije dogodilo.

4. Na prvom sastanku svoj najbolji i najmoćniji push-up grudnjak smatraš čistom prevarom i malo vas strah šta će on misliti kada otkrije vašuu tajnu velike moći.

5. Kupovina kupaćeg kostima još je gora od one s grudnjakom. Ako dole štima, gore ne štima ili pak super boja i kroj, ali kada sedne na mesto izgleda kao da nešto fali… a jako dobro znamo što fali.

Pročitajte još: Da li ste znali? Ovo su tri ženska najveća kompleksa

6. Sanjate o haljini ili majici zavodljivog dekoltea, a kada na nekome vidite to savršenstvo ne možete da prestanete da gledate… blago se njima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU