Oglas
· · Komentari: 0
PRVA POMOĆ

POLOMLJEN NOKAT: Imamo odličan TRIK sa kojim možete popraviti štetu

Lako, brzo i jednostavno.

1606120302_55589.png
Foto: Printskrin / instagram / kamila_baginska_instruktor_nc
Oglas

Vreme koje provodimo kod kuće omogućilo nam je da se usavršimo u raznim bjuti tehnikama.


Ne postoji neugodnije situacije od pucanja nokta, posebno u slučajevima kada ih kvalitetno neguješ i brineš o njima. Situacija može biti komplikovanija ako imamo urađen trajni ili gel lak, a još ako je salon zatvoren, to može biti dodatni problem.

Pročitajte još: Koliko često treba da peremo PIDžAMU ?

Ali rešenje postoji za sve, pa tako i za ovaj problem.

Najbolja metoda za popravku nokta kod kuće je uz pomoć vrećice čaja. Sve što vam je potrebno je: vrećica čaja,  lepak za nokte, pinceta i turpija.

  1. Operi ruke kako bi skinula prljavštinu s noktiju.
  2. Odreži trakicu (veličine kojom ćeš pokriti polomljeni nokat) na spoljnoj strani vrećice čaja. S izrezane trakice ukloni ostatke čaja. 
  3. Stavi lepak na ceo nokat.
  4. Koristeći pincetu postavi trakicu na mesto gđe je nokat pukao i nežno pritisni s pincetom kako bi fiksirala i učvrstila traku.
  5. Na trakicu stavi drugi sloj lepka za nokte. Sačekaj da se lepak osuši.
  6. Koristeći turpiju nežno isturpijaj nokte kako bi se površina nokta ujednačila i postala glatka.
  7. Sada možeš namazati omiljeni lak za nokte.

Pročitajte još: Jedanaest ŽENSKIH SITNICA koje će vas oraspoložiti u sekundi (VIDEO)

Ipak, slomljeni nadograđeni nokat teže je sanirati nego prirodni, stoga, najbolje je taj nokat skratiti i isturpijati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas