SAVETI koji će vam pomoći da smanjite OBIM BOKOVA

25. 11. 2020. 000000 15:00

Ako veći deo svog dana provedete sedeći bez ikakve fizičke aktivnosti, neizbežno je da će se masne naslage samo gomilati.

Prva greška koju činimo je to da brojimo kalogije, a moramo znati da se gubitak kilograma neće dogoditi tek tako. Prvo morate pronaći pravi način da se oslobodite višak masnoće iz tela, pa tek onda razmišljati o bokovima. 

Pročitajte još: Želite ravan stomak? Tajna je u ovim stvarima

Neprestano brojanje kalorija je naporno i samo vas dodatno opterećuje

Najbolje rešenje da vreme utrošite pametno birajući pravu hranu, koja nema mnogo kalorija. Uvek odaberite sirovo voće i povrće, pijte zeleni ili neki biljni čaj. I naravno, izbegavajte prženu, brzu hranu, i hranu sa mnogo šećera.

Pročitajte još: Bez ovih namirnica ne možete da IZGUBITE KILOGRAME

Druga stvar, koja je dobra za celokupno zdravlje, jeste unošenje dosta tečnosti, i to je najbolji način za izbacivanje toksina i jačanje metabolizma. Pijte najmanje 2 do 3 litre vode svakog dana, kako biste što pre primetili rezultate. 

Unos tečnosti je jedan od najvažnijih stavki!

Treća stvar koja je korisna a to je da u ishranu uvrstite zdrave masti, koje imaju protivupalna dejstva i pomažu kod upala i stresa i tako smanjuju šanse od povećanja kilograma. U ishranu obavezno dodajte i kokosovo ulje, maslac, orahe, semenke suncokreta, čija semenke, maslinovo ulje, semena dinje i bundeve. Sa orašastim voćem morate biti pažljivi, te ih unosite po nekoliko svakog dana.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Idealno za skidanje kilograma: Voda sa krastavcem

Četvrto pravilo je već pomenuto u prvoj stavki i ono se odnosi na nezdravu hranu. Dešavaće se da dođete u iskušenje da pojedete kesicu čipsa ili omiljenu čokoladu, ali to će predstavljati test izdržljivosti na kojem treba da pobedite i nastavite dalje. 

Izbegavajte noćne obroke!

Umesto slatkiša uzimajte krastavce, sveđe ceđene sokove, breskve. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU