Oglas
· · Komentari: 0
Lenja creva

Popijte ZDRAV KOKTEL svakog jutra i za mesec dana izgubićete i do 5 kilograma (RECEPT)

Laka priprema

1605611575_Depositphotos_57558971_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Za višak kilograma oko stomaka često su kriva lenja creva, koja sprečavaju sagorevanje masnih naslaga i eliminaciju nečistoća iz organizma. Nutricionisti tvrde da za to postoji rešenje, i to vrlo jednostavno. Odgovor se nalazi u zdravom koktelu koji bi trebalo da zameni doručak, a sprema se brzo i lako.  

Recept:

Šest suvih šljiva svako veče prelijete sa 100 mililitara ključale vode, poklopite i ostavite deset minuta da odstoje.

Pročitajte još: Neki od začina TOPE SALO na stomaku, a jedan od njih vam "ubija" glad

Za to vreme u činiju sipajte dve supene kašike ovsenih pahuljica, kašičicu samlevenog lanenog semena i isto toliko kakaa. Prelijte sa 300 mililitara kefira i dobro izmešajte. Šljive sitno iseckajte i dodajte u prethodnu smesu, a potom koktel stavite u frižider preko noći i ujutro popijte na prazan stomak. 

Pročitajte još: ODMAH probajte najlakšu DIJETU na svetu, a trebaju vam: Čaša i limun

Mesec nakon konzumiranja ovog napitka, izgubićete tri do pet kilograma, i to prvo oko stomaka.  Ne samo da ćete smršati, nego će vam i ten biti lepši, a kosa i nokti jači. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas