Stručnjaci otkrivaju: Ovo je DIJETA sa kojom ćete gubiti kilograme dok spavate!

25. 11. 2020. 000000 19:00

Foto: Depozit

S programom mršavljenja u snu dolaze njegova dva temelja: insulinska odvojena ishrana i kretanje u ritmu biološkog sata.

Insulinska odvojena ishrana

Načelo insulinske odvojene ishrane može lako da se sprovede. Pravi odnos hranljivih materija za jutro, podne i veče, tajna je formule vitkosti. Ujutru bi trebalo konzumirati mnogo ugljenih hidrata kako bi se dobila početna energija za dan, u podne je na programu zdrava mešana hrana. Za večeru se polažu temelji za razgradnju masti tokom noći. 

Pročitajte još: DETOKS napitak! Izbacuje čak DVA KILOGRAMA iz organizma u samo jednom danu

Mnogo belančevina u kombinaciji s povrćem i salatama, ne samo da vas čine sitim, nego i uvode procese koji vam omogućavaju da mršavite i u snu

Hormoni vitkosti mogu da rade i uzmu potrebnu energiju iz masnih naslaga. Između tri obroka, po teoriji cenjenih doktora, uvek bi trebalo da prođe pet sati.

Međuobroci su najstrože zabranjeni!

Pročitajte još: Želite ravan stomak? Tajna je u ovim stvarima

Samo na takav način između obroka može opet da padne nivo šećera u krvi i da se zaustavi proizvodnja hormona debljanja, insulina. U insulinskoj odvojenoj ishrani nije presudno samo ono što jedete nego i kada jedete. Vaš nivo insulina može pasti samo ako između pojedenih obroka prođe pet sati bez ijednog zalogaja.

Kretanje u ritmu biološkog sata

Foto: Depozit

Ko zna kada je koja vrsta kretanja prikladna, taj uključuje “ubrzavač” mršavljenja. Morate samo da podstaknete sagorevanje masti u dinamičnoj svakodnevici i večernjim bavljenjem sportom.

Pročitajte još: Bez ovih namirnica ne možete da IZGUBITE KILOGRAME

Paket sastavljen od vežbi izdržljivosti, s težištem na metabolizmu i vežbi za izgradnju mišića, biće nepobediv. Rano veče je najprikladnije za trening mišića, a obrok utemeljen na belančevinama pomaže u izgradnji mišića.

Pročitajte još: Idealno za skidanje kilograma: Voda sa krastavcem

Efekat vežbi kojima se topi mast i pospešuje izgradnja mišića traje celu noć. Posebno trening snage važi za onaj koji ima visoko naknadno dejstvo sagorevanja. Lezite što pre u krevet i spavajte dugo kako bi hormoni mršavljenja imali dovoljno vremena za svoj marljiv rad. Noćno topljenje masti može se još produžiti laganim treningom pre doručka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU