Oglas
· · Komentari: 0
VITKE

ODMAH probajte najlakšu DIJETU na svetu, a trebaju vam: Čaša i limun

Topla voda sa limunom i medom može za nedelju dana da istopi pet kilograma!

1605186995_tea-556777_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ne bi mnogo da oslabite, pet kilograma vam je dovoljno, a osam bi bilo savršeno. Onda, probajte dijetu sa toplom vodom.

Pročitajte još: Da li želite da sakrijete ili nagalasite OBLINE? Šta treba da nosite

Topla voda sa limunom i kašikicom meda pospešuje varenje, čisti organizam, topli masne naslage i polako, ali sigurno uništava celulit.

Kinezi nikada ne piju hladnu vodu!

Dobro je poznato da Kinezi nikada ne piju hladnu, već isključivo toplu vodu. Oni to rade, jer stomaku više prija topla voda. Kada se tome doda isceđen limun dobija se vitaminska bomba koja će organizmu pružiti potreban imunitet. Med je još jedan sastojak ove dijete, a dobro je poznato koliko je koristan.

Odličan za imunitet i uklanjanje celulita Foto: Piksabej

Kako se priprema čarobni napitak?

Stavite 2 decilitra vode da se zagreje, ali ne i da proključa. Neka voda bude topla da može da se pije, ali ne i mlaka. Iscedite jedan limun i sipajte u vodu. Dodajte dve kašikice meda.

Osam čaša rasporedite tokom dana.

Koliko se pije

Dnevno treba da popijete osam čaša vode, pa ih pravilno rasporedite tokom dana. Pije se sat vremena pre obroka, na prazan stomak. Prva čaša se pije ujutru, čim ustanete, pre kafe i bilo kakvog obroka.

Pročitajte još: Dijeta čuvene Margarite Koroleve: Sa njom kilogrami će nestati za SAMO 9 DANA

Trudite se da ručate "na kašiku" supu, čorbu i dosta ribe. Doručkujte pahuljice, jer dugo drže sitim. Trudite se da rekreativno vežbate, recimo, brzo hodate pola sata tokom dana. Umesto lift - idite stepenicama pešice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas