U GRADU ili DIVLJINI, sve najvažnije stvari su uz vas (FOTO)

Milica Mataruga

08. 01. 2021. 000000 13:20

Gregory - foto: “Gregori Mountain Products”

Dobro osmišljen ranac za jednodnevni izlet u prirodi koji pođednako dobro može da posluži planinaru, bajkeru, trekeru, lovcu, izletniku nije lako pronaći. 

Pročitajte još: “Svemirska” tehnologija za boravak u prirodi (FOTO)

Idealan deo opreme za dnevno planinarenje i izlete, foto: “Gregori Mountain Products”

Gregori Mountain Products iz Solt Lejk je poznati po proizvodnji kvalitetne autdor opreme, dizajnirali su ruksak idealnih dimenzija (45,7 cm x 22,9 cm x 17,8 cm) za svakodnevnu upotrebu u kojem možete da smestite 6,8 kg, neophodnih stvari za celodnevni boravak van kuće.  

Dvostruki bočni mrežasti džepovi za boce sa vodom i brzo skladištenje, foto: “Gregori Mountain Products”

Skladna silueta sa konturama koje ne štrče i ne ometaju kretanje kroz gustiš niti sputavaju slobodu pokreta, uz dobro odmerenu zapreminu od 16 litara glavne su prednosti modela Gregori Nano 16L. Pritom je organizacija prostora i pregrada logična, sistem uprtača udoban i lako podesiv, masa je mala, a materijali izdržljivi i laki za održavanje, dok je masa ranca ispod pola kilograma.  

Pročitajte još: Postoji više načina da se pobrinete za moguće posekotine, ali OVAJ komplet je zakon

U rancu postoji zaseban, izolovan džep za posudu sa vodom (ili kamel sistem za hidrataciju). Sve kopče i patent zatvarači su sigurni i veoma otporni. A, cena od 27 dolara je zaista pristupačna. 

Dragan Šaponjić 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU