Akademik LJudmila zimi redovno pije rusku imunitetsku BOMBU

02. 01. 2021. 000000 19:40

Foto: Depozitfoto

Ruska alternativna medicina nudi narodni lek, a akademik LJudmila Grigorijevna Pučko podseća na recept koji na pravi pogled spaja gotovo nespojive prirodne sastojke, a zapravo oporavlja ceo organizam.

Ukoliko ste često premoreni i osećate se kao da nemate dovoljno energije, to je prvi znak da je imunitet ozbiljno narušen. Efikasni ruski eliksir doprineće pročišćavanju celog organizma i vratiti izgubljenu energiju.

Pročitajte još: Ruska naučnica Marva tvrdi: SMRT preti iz creva, ali to možete LAKO da sprečite

Ovaj preparat koristi se u obliku napitka, a glavni sastojci su beli luk, maslinovo ulje, prirodni med, zeleni čaj, potom male količine smole, jabukovog sirćeta i crnog bibera.

Foto: Piksabej
Beli luk, med i maslinovo ulje - pouzdana kombinacija!

Beli luk reguliše krvni pritisak, poboljšava srčanu funkciju i pomaže u izlečenju gljivičnih infekcija. Maslinovo ulje antioksidacionim delovanjem čuva ćelije organizma i ima protivupalna svojstva, čime smanjuju rizik od raka. Poznato je da je prirodan med tradicionalan lek protiv kašlja i upale grla, poboljšava krvnu sliku.

Zeleni čaj je zdrav, a biber odličan!

Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E. Crni biber ima malo kalorija, a njegovo konzumiranje povećava unos minerala i korisnih fito-nutrijenata i može da smanji rizik od nastanka različitih bolesti.

Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!

RECEPT RUSKOG AKADEMIKA LJUDMILE GRIGORIJEVNE PUČKO

Sastojci:

  • 2 kašike sitno iseckanog belog luka
  • 3 kašike maslinovog ulja
  • 5 kašika prirodnog livadskog meda
  • 50 mililitara jakog skuvanog zelenog čaja
  • pola čajne kašičice mlevenog bibera
  • pola kašičice prirodne smole
  • jednu kašičicu jabukovog sirćeta

Pročitajte još: Ruski ovseni eliksir Izotova diže iz mrtvih, a pravi se jednostavno (RECEPT)

Priprema:

Prvo propržite beli luk na maslinovom ulju minut. Dodajte sve ostale sastojke i mešajte sve na blagoj vatri pet minuta. Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi, a zatim sipajte u staklenu teglu, zatvorite je poklopcem i stavite je u frižider.

Uzimajte jednu kašičicu dnevno, uvek u približno isto vreme, pre ili posle jela.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU