Ovako se pravi NAJJEDNOSTAVNIJA punđa: Trebaju vam samo dve gumice

03. 01. 2021. 000000 19:20

Foto: Depozitfoto

Bilo da idete negde na doček Nove godine ili da ostajete kod kuće, ženstvena frizura učiniće da se osećate kao da ste pod reflektorima na pozornici.

Pročitajte još: Ponoć ne smete dočekati bez NOVOGODIŠNJIH ČARAPA! Izabrali smo najluđe modele (FOTO)

Od neobaveznih, preko romantičnih do elegantnih punđi, veliki broj možete napraviti i sami, a svečanijima ćete ih učiniti ako u kosu upletete i cvet ili vrpcu u jarkoj boji.

Polako i strpljivo i - uspećete!

Donosimo vam nekoliko predloga koje ćete, ako pažljivo ispratite uputstva za pravljenje sa svake fotografije, pretvoriti u frizuru savršenu baš za vas, a objasnićemo vam kako se za tili čas pravi veoma popularna visoka punđa (na slici dole desno). Divno je to što ćete, kada savladate ove tehnike, lako ulepšavati sebe i u svakoj drugoj prilici.

Pratite uputstva i videćete da je lako Foto: Depozit

Začešljajte kosu i vežite visoko konjski rep, tanjom gumicom. Podelite ga na dva dela, pa prvi obavijte oko njega samog, odnosno gumice, a kad dođete do kraja, učvrstite ga ukosnicom, za teme i gumicu.

Pročitajte još: Kako biste vi reagovali? Porodica nije mogla da poveruje šta vidi na novogodišnjoj jelki? (FOTO)

Od drugog dela ispletite pletenicu, obmotajte je oko punđe koju ste upravo napravili, i na kraju učvrstite ukosnicom sa donje strane, da se ne bi primetila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU