· · Komentari: 0
frizura

Napravite frizuru za sve prilike: Tu je savršena PUNĐA

Letnje vrućine znaju da budu baš naporne. Ako imate i dugu kosu teško da se u toku dana nećete dodatno iznervirati jer vam je jako vruće.

1596455417_Depositphotos_21895875_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Postoji mnogo načina da kosu sklonite sa lica i vrata kako bi vam bilo manje toplo. Sada je na redu čuvena punđa.

Pročitajte još: AKTIVNI KISEONIK i nega lica, kako se koristi i čemu služi?

Punđa je postala trend 50-ih godina prošlog veka kada su je ponosno nosile Grejs Keli, Tipi Hedren, Tim Novak..

Ima mnogo varijacija ove frizure. Visoke i niske punđe, zalizane ili opuštenije kose vaš je izbor. Pogodine su za sve prilike i životne dobi.

Pročitajte još: SUVA KOŽA je čest problem LETI, obratite pažnju na ove stvari i možete REŠITI PROBLEM

U videu pogledajte kako da napravite punđu sa sunđerom baš ta tu namenu. Mogu se naći sunđeri različite veličine u zavisnosti od toga kakvu punđu želiti i koja je vaša dužina kose.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.