"Devojke, niste krive": Ana Bekuta snažnim tekstom poslala poruku Mileni i svim ženama žrtvama nasilja

Kristina LJubisavljević

25. 01. 2021. 000000 11:20

Foto: Printscreen/ You Tube/ Jutarnji program TV Happy

Ovaj slučaj otvorio je niz pitanja o položajima žena i u drugim sferama života i posla.

Pročitajte još: "SESTRE STISNITE ZUBE I PESNICE": Jake REČI Jelene Karleuše nakon bolnog priznanja Milene Radulović (FOTO)

Pevačica Ana Bekuta se oglasila na svom Instagram profilu i uputila snažnu podršku svim ženama koje su se našle u sličin situacijama:

- Devojke, ovih dana svedoci smo stravičnih ispovesti žena, devojaka i devojčica o seksualnom uznemiravanju i silovanju. U poslednjih par dana pročitala sam stotine svedočanstava na društvenim mrežama o onom što žene godinama trpe u ovom mizogenom društvu. Nije me uznemirila samo količina tih ispovesti, duboko me uznemirila količina komentara drugih žena na ono što su, nakon godina ćutanja, priznale neke devojke koje sada traže pravdu i olakšanje. Ovih dana velikim koracima možemo da promenimo svet u kojem rastu naše devojčice. Posebno potresno u svim svedočanstvima koja čitamo su stid i strah koje oseća žrtva silovanja i vreme je da se to promeni jednom zauvek. Devojke, niste krive. Prijavite monstruma. Potražite psihološku pomoć - napisala je pevačica u svojoj Instagram objavi.

Pročitajte još: Sloboda Mićalović objavila poruku podrške Mileni Radulović: "Kako mislite da je nemoguće da ćute?"

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU