Britanija šokirana bratanicama Ledi Di: PRELEPE bliznakinje progovorile o TETKI

27. 01. 2021. 000000 13:30

Foto: Youtube/ screenshot ameliaspencer15

Ledi Amelija i Ledi Eliza Spenser biće na martovskoj naslovnoj strani "Tatler magazine", a u velikom intervjuu pričaju o tetki. Naime, kada je Ledi Di poginula njih dve su imale pet godina.

Pročitajte još: Uroš, voditelj "Prela", napušta televiziju i pokreće BIZNIS, a inspiracija su mu bili SIMPSONOVI

Amelija i Eliza imaju 28 godina, a detinjstvo su provele u Južnoj Africi, pa su se preselili u Altrop gde je tetka Dajana često boravila.

Foto: Youtube/ screenshot ameliaspencer15

Eliza se seća da su se kupali u hladnoj vodi, a tetka, da bi ih oslobodila, trkala se sa njima još od kola do mora. NJih dve imaju brata Luisa i sestru Kiti.

Mislile smo da je tetka, a ne važna ličnost.

- Bilo je fantastično koliko se trudila i umela sa decom - kažu sestričine.

Smrti princeze Dajane 1997. godine, Eliza i Amelija se sećaju kroz maglu, ali su osećale neverovatan bol koji je vladao u familiji.

Pročitajte još: ŠMINKERKA naše voditeljke otkriva: Čim se završi snimanje Jovana Joksimović uradi OVU stvar

- Oduvek smo je znale kao našu tetku, jer smo rasle u Južnoj Africi i nismo imale predstavu koliko je bila značajna ličnost za čitav svet. Bila je izuzetno topla osoba, majčinski nastrojena i pružala je ljubav svima. Uvek se trudila da ostavri kontakt sa decom i imala je talenat da čita dečija srca - sećaju se lepe sestričine.

Amelija se uskroo udaje za Grega Maleta i u toku su pripreme za venčanje na porodičnom imanju u Antropu, iako će se venčanje, možda , održati i u Južnoj Africi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU