Prelo u našem sokaku: Omiljena kolažna emisija od sada i petkom! (TV HEPI OD 12.15)

29. 01. 2021. 000000 10:00

Foto: Promo

Uigran tim stoji iza višesatnog programa koji vas uveseljava iz nedelje u nedelju,a  ovog petka očekuje vas još jedna šarenolika priča upakovana u kolažni format emisije „Prelo u našem sokaku“ na programu Happy televizije.

Ovaj put, atraktivni plesači plesne grupe „Studio Ris“ izvešće tri neverovatne koreografije čiji je autor Nikola Korać.  Jelena Zelinska, ruska spisateljica i autor knjige u kojoj se opisuju srpska tradicija, kultura, turizam i kulinarstvo, biće gost u studiju.

Tatjana Relić priprema tradicionalne specijalitete u kuhinji pored dramske umetnice Nade Blam koja će i petkom govoriti gledaocima kratke priče i mudrosti. Govorićemo i na temu vazduhoplovne tehnike helikopterske jedinice, najavićemo i jedan humanitarni performans, vratićemo se i u prošlost jer ćemo predstaviti i najboljeg strelca stare Jugoslavije, Slobodana Gavrića.

Vladimir Šarenac, jedan od najuspešnijih odbojkaških trenera govoriće o afirmaciji dece u sportu. Tu je i priča o Vladi Kaniću, autoru čuvene melodije „Ima jedan kućerak u Sremu“.

Muzički gosti su Era Ojdanić, Zorana Iđuški, irski orkestar Hard Green i dva mlada harmonikaša od po samo osam godina koja će nam odsvirati jedno kolo.

Pratite nas od 12.15 samo na televiziji Hepi  jer Vam obećavamo dobru zabavu.