Oglas
· · Komentari: 0

Sve TAJNE SRCA SRBIJE u emisiji “Prelo u našem sokaku” (Subotom od 11sati i nedeljom od 12)

Dva interesantna i istorijski veoma povezana mesta u Srbiji biće predstavljena ovog vikenda u emisiji “Prelo u našem sokaku”.

1608928210_preloo.jpeg
Foto: Promo
Oglas

Kroz srce Šumadije, odnosno gradove Topolu i Kragujevac, vodiće vas Uroš Davidović i Dijana Rakić. 
Predstavićemo običaje i kulturu ovih mesta, a vrsni kuvari će pripremati tradicionalne specijalitete . 

Čelnici opština, gosti iz kulturnih institucija i turističkih organizacija govoriće o znamenitostima i manifestacijama ove dve opštine, dok će nam pčelari i zanatlije predstaviti najpopularnija zanimanja u ovim predelima.

Muzički gosti u subotu su Đogani Fantastiko i Ivana Jordan a u nedelju Marko Gačić i Dejan Nedić Tejovac.

Marko Dolaš, glumac, uključivaće se sa zanimljivih destinacija dok, Nada Blam, dramska umetnica, gledaocima priča svoje priče iz kutka u kuhinji.

Prelo se emituje subotom od 11 sati do 14h i nedeljom od 12 sati do 15.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas