Paris Hilton kroz suze ispričala potresne detalje iz detinjstva: "Drogirali su me i gledali golu!"

Jelena Blažić

16. 02. 2021. 000000 15:00

Foto: Instagram printscreen/parishilton

Paris Hilton, prisetila se dešavanja iz Provo Kanion u saveznoj državi Utah, gde je godinu dana preživljavala mentalno, verbalno i fizičko zlostavljanje.

Pročitajte još: DRAMA: Nikolina Pišek i njena ćerka pronađene u stanu bez svesti!

Slavna starleta, kroz suze se prisetila momenta koji su joj obeležili kako je sama rekla, čitav život.

- Iako se škola Provo Kanion reklamirala kao vodeći centar za lečenje, delovalo je kao da je sam pakao na zemlji. Plakala sam dok sve dok ne zaspim, moleći se da se probudim iz te noćne more - rekla je paris  na sudu.

- Kada sam imala 16 godina, dva čoveka su me probudila usred noći sa  lisicama. Pitali su me da li želim da idem lakšim ili težim putem. Izneli su me iz moje sobe dok sam iz sveg glasa vrištala i molila za pomoć.

Ona je pre ove škole pohađala još dve slične, koje su se bile za "problematične tinejdžere", a u oba je, tvrdi, bila zlostavljana. U Provo Kanionu, kaže, "11 meseci nije udisala svež vazduh, a nije videla ni sunčevu svetlost. Takođe navodi da je bila "prisiljena da konzumira lekove zbog kojih se osećala otupelo i iscrpljeno".

Osoblje škole opisala je kao zlo i da je redovno viđala kako su decu tukli, sputavali, davili, pa čak i seksualno zlostavljali.

- Nije bilo nikakve privatnosti - svaki put kad bih koristila kupatilo ili se tuširala, to se nadziralo. Sa 16 godina, kao dete, osetila sam kako bulje u moje nago telo. Bila sam samo dete - rekla je Hilton.

Škola u koju je išla, ponovo se našla na meti optužbi uključujući premlaćivanje, drogiranje i seksualno zlostavljanje i sprečavanje učenika da kontaktiraju svoje roditelje.

Pročitajte još: Majli Sajrus se slomila na bini i kroz suze poručila: "Svačija patnja je različita" (VIDEO)

Hilton je prvi put o traumi koju je proživela progovorila u svom dokumentarnom filmu, kojim je skrenula pažnju javnosti na dešavanja iz pomenute škole.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU