Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Dobila sam stravične bolove u stomaku, želucu i glavi, nisam znala da li ću moći da sebi pomognem"... Naša poznata glumica progovorila o borbi sa koronom

Trpela je ozbiljne bolove

1605714455_tlzp_17122017_0079.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Mlada glumica Dragana Mićalović pre dva dana trebalo je da ima premijeru predstave „Ana Karenjina“ u režiji Irfana Mensura u kojoj tumači glavnu ulogu, ali je planove nažalost poremetila korona koja je pogodila i nju i Mensura. 

Pročitajte još: OD ČEGA JE UMRO IVAN BEKJAREV? Čim je saznao da je pozitivan, NAPUSTIO JE SET

Dragana kaže da je poslednjih dana često odbijala da za medije govori o bolesti jer od toga nije želela da pravi famu, ali danas je odlučila da je možda ipak korisno da pruži nekoliko saveta, pre svega mladima. 

-Mnogo sam se pazila svih ovih meseci i nosila masku, ali stalno sam govorila da meni to neće da se desi, a i ako se desi, ja ću to brzinski da izguram. Eto, desilo mi se i verujte da nije nimalo naivno. Nisam imala simptome i da sam pozitivna su mi javili nakon testiranja u pozorištu. Odmah sam se izolovala u svom stanu. Nisam imala temperaturu ali sam zaradila blažu upalu pluća.

- Prvih sedam dana sam bila dobro, ali osmog dana sam dobila stravične bolove u stomaku, želucu i glavi, nisam znala da li ću moći da sebi pomognem jer sam sama kod kuće. Mi mladi jesmo jaki, ali apelujem na sve da vode računa, da peru često ruke i nose masku, da čuvaju i sebe i svoje porodice. Sada sam mnogo bolje, oporavljam se, pijem vitamine i odmaram i jedva čekam da se vratim poslu – istakla je popularna glumica u emisiji „Kec na jedanaest“.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas