Parižanke su dame od stila, a uz TRI klasične kombinacije nećete pogrešiti

24. 02. 2021. 000000 10:30

Foto: Youtube/ screenshot ParisianVibe

Svaka žena u ormanu mora da ima crnu haljinu, belu košulju, kamel mantil i beretku. Uz ove delove garderobe se sve slaže i kada se njima dodaju detalji, poput marame ili kaiša, dobija se željeni izgled.

Pročitajte još: Vizantijsko-plava jakna je HIT proleća

1. Trenčkot

Ženski trenčkot je klasika i mantil do kolena treba da ima svaka žena u ormanu. Najpraktičnija je teget boja, ali kamel ide uz sve i savršen je za prolećne dane. Katrin Denev je u takvom bež trenčkotu šetala po kiši, noseći kišobran i svetlo plavu maramu oko vrata.

2. Crna haljina

Pogrešno je misliti da mala crna haljina treba da se nosi samo noću. Tačnije, to zavisi od haljine. Ukoliko je dekolte dubok - haljina se nosi samo noću. Međutim, crne haljine izgledaju savršeno kada su u stilu francuskih kreatora poput Iv Sen Lorana i imaju oko vrata belu kragnu i maramu. Upravo takvu haljinu nosila je Ketrin Denev u filmu "Lepotica dana" i izgledala je prekrasno.

Pročitajte još: Udobno i zavodljivo: Ponesite BELU KOŠULJU na razne načine!

3. Beretka i džemper

Beretka je francuski klasik koji je odličan za kišni dan, jer čuva kosu od vlage. Obično po kišnom danu ne znate šta da obučete, a beretka je dobar početak. Uz beretku obucite džemper i pantalone. Vodite računa da boja pravi kontrast sa ostatkom garderobe, jer će se samo tako istaći.

Pročitajte još: Kako ukombinovati jamboliju na leđima, a da se za vama svi okrenu (FOTO)

Pročitajte još: Ana Ivanović pokazala kako treba da se oblači DAMA: Najlepša teniserka predstavila 4 SVAKODNEVNE i ELEGANTNE kombinacije (VIDEO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU