· · Komentari: 0
MANTILI

PRAKTIČAN je, ali zašto ne bi bio i LEP? Pratite TRI pravila kada birate KIŠNI MANTIL

Ne nose samo deca i jedriličari kišne mantile, već svi koje čeka kišna jesen.

1602847943_Depositphotos_409516706_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Prvo pitanje koje treba sebi da postaviti kada birate kišni mantil glasi: Zašto ga kupujem? Mantil treba da štiti od kiše, ali i da da na vama lepo stoji.

Birajte mantil sa dugmićima, a ne onaj koji se oblači preko glave, jer ga treba mokrog i svući!

Pročitajte još: MEKE, narandžaste ili PINK: U njima noge izgledaju još DUŽE!

Da li ima kapuljaču?

Možda nikada ne nosite kapuljaču i uvereni ste da ćete uz mantil nositi i kišobran, ali u svemu grešite. Poenta kišnog mantila je da štiti od kiše!

Da li ima džepove?

Zvuči čudno, ali džepovi su najvažniji detalj na kišnom mantilu. Kada pada kiša gube se stvari, ispadaju mobilni telefoni iz ruke, karta za prevoz... Dakle, neka mantil ima samo jedan džep, ali neka ga ima!

Mantil pozadi može da bude duži nego napred, ali mora da pokriva kolena!

Koliko je dugačak?

Ako mantil ne doseže do kolena - nemojte ga kupovati! Kada počne pljusak biće vam mokra kolena, a koja je svrha kišnog mantila ako imate mokre noge? Takođe, mantil ne sme da bude ni predugačak, jer ako vam se mota oko listova možete da se sapletete.

Pročitajte još: Da li je OVO NAJRUŽNIJI modni KRIK u deceniji? Ili najlepši... (FOTO)

Mantil ne sme da bude tesan. Naprotiv, mora da bude širok, da kada ga obučete možete telom da se okrećete levo desno. Jaka jesenja kiša podrazumeva slojevito oblačenje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.