Selma Hajek se pojavila i svi su zinuli! Glumica zasenila sve, a dobili smo naslednicu Anđeline Džoli (FOTO)

01. 03. 2021. 000000 18:30

Foto: Instagram/ screenshot salmahayek

Dodela nagrada "Golden Globe" ove godine je protekla u znaku borbe za crnačka prava, elegantnih haljina, Saše Brona Koena i korone.

Pročitajte još: Da li mu je pevačica i dalje snajka? Keba progovorio o Severini i Igoru

Naime, ceremonija je održana virtuelno, a to je omogućilo da se održi na dva mesta u isto vreme: NJujorku i Los Anđelesu. Najveći pobednici ceremonije su Saša Baron Koen, za drugi deo "Borata", i Kloi Džao, kineska roditeljka koja je dobila nagradu za najbolju režiju filma "Zemlja nomada".

Kloi Džao je prva azijska rediteljka!

Kloi je druga žena rediteljka ovenčana ovom nagradom i prva azijskog porekla! Međutim, 78. Zlatni globus je protekao u znaku toaleta holivudskih zvezda.

Selma Hajek je pobrala uzdahe noseći crvenu haljinu kreatora Aleksandra Mekkvina. Selma je glumila u nagrađenom filmu "Zemlja nomada".

Anđela Baset je dobila kompliment da je imala najlepše noge na ceremoniji, pa su mnogi prokomentarisali da je ova voditeljka programa i prelepa glumica odlična konkurencija Anđelini Džoli.

Pročitajte još: "Šta sam ja BOGU zgrešio": Bolna ispovest Bojana iz Leksingtona ... Kroz suze opisao borbu kroz život (VIDEO)

Glumica Laura Dern je najavila prvu nagradu, a toaletom je pokazala da će se elegantni kostimi i dalje nositi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU